Malzemeler
3 kabak
3 yumurta
1,5 su bardağı un
Yarım çay bardağı süt
maydonoz
(damak tadınıza göre
yeşil soğan , dere otu koyabilirsiniz)
1,5 -2 çay kaşığı tuz
yarım çay kaşığı karabiber
Hazırlanışı
Kabakları rendeleyin geniş bir kapta verilen
tüm malzemeyi ekleyip iyice çırparak karıştırın
Geniş bir tavaya bir su bardağı kadar yağ koyunuz
Yağ kızınca birer buçuk yemek kaşığıyla harçtan koyarak
iki yönünü orta ateşte kızartın
krep gibi tavaya az yağ koyarak ve harcı ince yayarakta
pişirebilirsiniz
(damak tadınıza göre
yeşil soğan , dere otu koyabilirsiniz)
1,5 -2 çay kaşığı tuz
yarım çay kaşığı karabiber
Hazırlanışı
Kabakları rendeleyin geniş bir kapta verilen
tüm malzemeyi ekleyip iyice çırparak karıştırın
Geniş bir tavaya bir su bardağı kadar yağ koyunuz
Yağ kızınca birer buçuk yemek kaşığıyla harçtan koyarak
iki yönünü orta ateşte kızartın
krep gibi tavaya az yağ koyarak ve harcı ince yayarakta
pişirebilirsiniz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder