Malzemeler
400-500 gr bezelye içi
1 kuru soğan
2 havuç
2 domates
2 patates
2 diş sarımsak
1,5 ymk salça
1,5 çay kaşığı tuz
6 ymk zeytin yağı
yarım litre su
Hazırlanışı
Soğan ,sarımsak ve havuçlar yağda kısık ateşte sotelenir
Domatesler ve salça eklenerek soteleme 5 dk daha devam eder
Patatesler küp küp dogranır ve bezelyelerle
birlikte tencereye konur
Kaynar su tuz karabiber eklenerek kısık ateşte yarım saat pisirilir
Hazırlanışı
Soğan ,sarımsak ve havuçlar yağda kısık ateşte sotelenir
Domatesler ve salça eklenerek soteleme 5 dk daha devam eder
Patatesler küp küp dogranır ve bezelyelerle
birlikte tencereye konur
Kaynar su tuz karabiber eklenerek kısık ateşte yarım saat pisirilir
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder