Malzemeler
Sade ve kakaolu bisküvi
(petibör tercih etmenizi tavsiye ederim)
Kakaolu puding
( tarifini yine blogumda bulabilirsiniz)
Üzerini süslemek için hindistan cevizi
veya antepfıstığı gibi ürünler tercih edebilirsiniz
Hazırlanışı
Pudingi pişirdikten sonra 10 dk soğumaya bırakın
Bu arada ara ara karıştırın üzeri kabuklanmasın
Sonra bisküvilerden sırayla 1 sade 1 kakaolu
alarak pudinge batırarak ve birbirlerine yapıştirarak
borcama dizelim elinizle ilk başta desteklemeniz
gerekir tamamladıktan sonra kalan pudinki üzerine
sürün süslemek için kullanacağımız malzemelerle
süsleyin dolaba soğuması için 3-4 saat bırakın
Servis yaparken yan yan keserek servis yapın
Afiyet şeker olsun kolay ve şık bir ikramlık
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder