Malzemeler
Yarım paket makarna
4 - 5 tane ceviz içi
2 tane patates
2 tane havuç
5 kornişon turşu
2 çay kaşığı kuru nane
Yarım çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay bardağı zeytin yağı
Yoğurt
Yapılışı
Makarnalar normal makarna yapar gibi haşlanır varsa suyu süzülür. Haşlanırken tuz atılır. Patates ve havuçlar küp küp kesilir ve kızartılır. Kornişon turşu küp küp kesilir. Ceviz içleri iri taneler şeklin de parçalanır. Geniş bir kabın içinde malzemelerin hepsi birleştirilir. Ek olarak tuzda eklenir. Yenmeden hemen önce yoğurt ve nane ile karıştırılıp servis ediniz. Yoğurdun miktarını zevkinize göre ayarlayabilirsin
Afiyet olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder