Malzemeler
Puding için;
4 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
100 gr margarin veya tereyağı
1 su bardağı un
Diğer malzemeler;
1 su bardağı hindistancevizi
Krem şanti
Ceviz içi
Yapılışı
Puding: Un yağda 5 dk kavrulur. Süt ve şeker eklenerek kaynatılır. (Kaynamaya başladıktan sonra 5 dk kaynatılır.)
Tepsiye hindistan cevizi tepsiye boşluk kalmayacak şekilde serpilir. Pudingi hindistan cevizinin üzerine yayınız.
Soğuduğunda 1 paket krem şantiyi üzerine sürünüz. Ardından üstüne ceviz içlerini iri iri taneler şeklinde parçalayıp serpiniz.
Buzdolabında 2 - 3 saat soğuduktan sonra kesip rulo şeklinde servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder