Malzemeler
Milföy
Peynir
Kuru domates
Kekik veya biberiye
Zeytinyağı
Limon
Tuz
Hazırlanışı
Kaynayan suya domatesleri
Atın 7-8 dk kaynatın
Ilıdıktan sonra süzün
Küçük parçalara bölün
Yağ, kekik,limon az tuz
Atarak harmanlayın
Limon
Tuz
Hazırlanışı
Kaynayan suya domatesleri
Atın 7-8 dk kaynatın
Ilıdıktan sonra süzün
Küçük parçalara bölün
Yağ, kekik,limon az tuz
Atarak harmanlayın
Milföyleri istediğiniz büyüklükte
bölün peynir ve birkaç parça
kuru domates koyun
ve hamuru kapatın
Önceden 200° de ısıtılmış fırında
Üzeri kızarana kadar pişirin
bölün peynir ve birkaç parça
kuru domates koyun
ve hamuru kapatın
Önceden 200° de ısıtılmış fırında
Üzeri kızarana kadar pişirin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder